Eko Trade j.d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza kako bismo mogli komunicirati s Vama u vezi vaše narudžbe te kako bismo odgovorili na predane upite i pružili vam informacije o najnovijim vijestima ili posebnim ponudama. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Eko Trade j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Kod promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Eko Trade j.d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Eko Trade j.d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.
Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Eko Trade j.d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.